ClickCease Skip to main content

Altura – Magazine

By 8 augustus 2022Drukwerk
Altura

Brochure

De opdracht

Altura is een ‘early stage techbedrijf’, gericht op een moderne manier van aanbesteden. Om ieder bedrijf de kans te geven een partij te zijn binnen de wereld van de aanbestedingen, heeft Altura een gebruiksvriendelijk platform en kenniscentrum gerealiseerd. Op dit platform verzamelt en analyseert Altura aanbestedingen. Wij verzorgden de vormgeving van hun brochure.

Project

“Hét Bid Management platform”

Klant

Altura

Onze bijdrage

Grafisch ontwerp magazine

De uitwerking

House of Visual Design zocht voor een passend ontwerp de verbinding tussen technologie en aanbesteden, waar Altura voor staat. In de vormgeving legden we hierop de nadruk door met beelden op een laptop de informatie te tonen aan de lezer. Verder straalt het ontwerp vooral duidelijkheid uit door heldere stappenplannen en overzichtelijke weergaves. Dit staat in lijn met de gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Definitief ontwerp: