ClickCease Skip to main content

Brochure Meubelservice Nederland

By 15 augustus 2022Geen categorie
Meubelservice

Brochure

De opdracht

Meubelservice Nederland is een bedrijf dat meubelreparaties, -onderhoud en -renovaties aanbiedt. De werkzaamheden voert het bedrijf uit aan huis, dus op locatie van de klanten. Meubelservice Nederland biedt hiervoor een snelle service aan klanten. Aan ons de opdracht om hun brochure vorm te geven!

Project

Brochure

Klant

Meubelservice Nederland

Onze bijdrage

Grafisch ontwerp

De uitwerking

  • De denkfase: wat moet deze brochure uitstralen? Het moet een gevoel van maximaal comfort, klantvriendelijkheid en resultaatgerichtheid opwekken bij de lezer.
  • De conceptfase: hierin stelde House of Visual Design een eerste versie van de brochure op. In het ontwerp is te zien hoe wij de brochure volledig in hebben gericht naar de wensen van de klant door rekening te houden met de paarse en blauwe kleuren van Meubelservice Nederland. Verder voegden we niet al te veel poespas en speelse elementen toe. De nadruk moest liggen op het resultaat en de werkwijze. De snelle zichtbaarheid hiervan staat in lijn met hun snelle service.
  • De puntjes op de i fase: in deze fase keken we in samenspraak met de klant nog een keer kritisch naar het ontwerp. We zorgden voor een nette afwerking en maakten alle details kloppend.
  • Het eindresultaat: een duidelijke, klantgerichte brochure die zichtbare resultaten biedt!

Definitief ontwerp: