ClickCease Skip to main content

Tender cateringvoorzieningen

By 15 augustus 2022Drukwerk, Zakelijke teksten
Catering

Tender

De opdracht

Voor de tender cateringvoorziening verzorgden wij de vormgeving van het plan van aanpak. Een plan over catering vraagt natuurlijk om een mooie vormgeving. Vormgeving van tekst is in principe vergelijkbaar met de presentatie en garnering van gerechten.

Project

Tender cateringvoorziening

Klant

Anoniem

Onze bijdrage

Vormgeving

De uitwerking

  • De denkfase: hierin gingen wij na welk gevoel de tekst moest oproepen bij de doelgroep. De lezer moest door de vormgeving van het plan ‘lekker’ gemaakt worden voor al het heerlijke eten wat hen te wachten stond.
  • De conceptfase: om bovenstaande doelstelling kracht bij te zetten, kozen wij ervoor om vooral veel afbeeldingen van eten op de juiste plaatsen in het plan te zetten en te zorgen voor veel kleur om echt de passie voor eten uit te stralen. Dat smaakte automatisch naar meer voor de lezer!
  • De puntjes op de i fase: in deze fase zorgden wij dat het gehele plan mooi afgewerkt was. Dit deden wij door bijvoorbeeld de juiste, groene accenten te leggen bij delen over vegetarisch en plantaardig eten. Dit breidden wij uit door de kleuren van de vormgeving te combineren met de kleuren van de afbeeldingen van het eten.
  • Eindresultaat: een mooi, kleurrijk plan waar je trek van krijgt!

Definitief ontwerp: