ClickCease Skip to main content

Tender groenvoorziening

By 15 augustus 2022Geen categorie
Groenvoorziening

Tender

De opdracht

House of Visual Design verzorgde de vormgeving van een plan van aanpak over groenvoorziening. Deze anonieme partij schreef zich in voor een tender, waarbij zij na gunning als aannemer moesten zorgen voor het groenonderhoud in een gemeente.

Project

Tender groenvoorziening

Klant

Anoniem

Onze bijdrage

Grafisch ontwerp

De uitwerking

Bij de uitwerking kozen wij ervoor om vooral veel natuurlijke kleuren te gebruiken. Hiermee lieten wij aan de lezer de liefde en het respect voor groen blijken dat deze groenaannemer in zich had. De aardtinten groen, blauw, oranje en bruin stralen dit respect uit en benadrukken de aandacht voor duurzaamheid en biodiversiteit. De witte elementen stralen de rust uit die de natuur ook in zich heeft.

Definitief ontwerp: