Brochure

Waarvoor kan ik een brochure inzetten?

Bedrijven of organisaties gebruiken brochures om de lezer te informeren over hun organisatie, een project, een dienst en ga zo maar door. Brochures zijn vaak kleine, gebonden boekjes. Zo kan er dus veel inhoudelijke informatie in. Brochures kunnen worden uitgedeeld tijdens presentaties, meetings of als ondersteunend naslagwerk op de beurs. Door een brochure in een mooie grafische vormgeving te gieten wordt de informatie aantrekkelijker. De lezer kan daardoor beter de aandacht erbij houden. Met mooie kleuren en figuren, bijvoorbeeld een infographic, wordt de boodschap pakkend gepresenteerd. Daarnaast kan je zorgen voor herkenbaarheid bij de lezer door je huisstijl in de vormgeving mee te nemen.

 

Brochures zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld opvallen door een bijzondere vouwwijze toe te passen, of met Pantone kleuren (speciale inkt) een bijzondere kleur van het papier te laten spatten. Daarnaast kun je ook met een bijzondere papiersoort je brochure meer onderscheiden. Ben je op een beurs? Dan kun je de brochure presenteren in een mooie display (een houder op maat die eventueel ook opgemaakt kan worden), zodat de bezoeker ziet dat je met aandacht je informatie wilt delen.

 

Een brochure is dus ideaal om gedetailleerde informatie over je product of dienst mee te geven als naslagwerk voor de lezer.

Een brochure laten opmaken? We zitten er klaar voor!

Neem contact met ons op!