Drukwerk ontwerpen

Flyers die zo mooi, pakkend en overtuigend zijn dat je ze wel in een lijst wil stoppen en aan de muur hangen. Ons drukwerk – of het nu flyers, brochures of posters zijn – heeft impact. Met fris grafisch design vangen wij de aandacht van de voorbijganger en houden die vast. De informatie is duidelijk en helder verwerkt, de lay-out doet de rest.

De kracht van goed drukwerk

Drukwerk is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering, want daarmee voorzie je jouw doelgroep van informatie op een laagdrempelige manier. Dat is tegelijkertijd de uitdaging: drukwerk hoeft niet gelezen te worden, maar dat wil je wel. Denk aan de ongelezen folders bij de huisarts of de weggegooide flyers op het station. Frisse grafische vormgeving zorgt ervoor dat je de lezer boeit met inhoud én vorm.

Waarvoor heb ik een flyer nodig? Lees hier waarom.

 

Daarnaast is het grafische aandeel bij drukwerkdocumenten groter dan bij zakelijke teksten. De tekst blijf beknopt (in tegenstelling tot een rapport). Een fris ontwerp zorgt ervoor dat de lezer gemakkelijk scannend of zoekend kan lezen, want koppen, kleuren en illustraties werken als ondersteuning. Ten slotte helpt drukwerk om jouw bedrijf of merk te promoten, want je laat zien waar jij voor staat en wat je mooi vindt.

Wat is een folder? Lees het hier.

Doel en vorm

Bij het vormgeven van drukwerk horen we graag van jou wat je doel is. Wil je werven of promoten? Moet de lezer geactiveerd zijn of geïnstrueerd? Dat maakt een groot verschil voor de keuzes die wij maken. Daarnaast zijn er praktische vragen, zoals de grootte van het papier, de oplage en de manier van verspreiden. Natuurlijk hoef je niet alles al te weten, wij zijn er om met je mee te denken en advies te geven. We laten voorbeelden zien en leggen uit wat grafisch gezien werkt en wat niet, zodat jij er een beeld bij krijgt (letterlijk en figuurlijk).

Hoe gebruik ik een poster? Hier lees je hoe.

En nu praktisch

Wij leveren maatwerk, maar altijd met oog op de tijd. Onze vormgevers komen uit de tenderbusiness en weten precies hoe ze efficiënt én effectief verenigen. De wereld mooier maker, maar dan wel op een vlotte manier. Een vaste prijs is een tweede pijler van onze aanpak, dus je komt niet na afloop voor financiële verrassingen te staan. Wij doen namelijk alleen aan positief verrassen, bijvoorbeeld met een mooi, fris ontwerp.

Jouw teksten laten opvallen met een fris design?

Neem contact met ons op!