ClickCease Skip to main content

Over ons

Er was eens… een tenderbureau dat klanten blij maakte met niet alleen zakelijke tekst, maar óók met grafisch ontwerp. House of Visual Design is een ‘zelfstandige tante’, maar heeft haar wortels in de tenderbranche. Het voordeel? Het managen van korte doorlooptijden, brandende deadlines en doelgericht, pakkend ontwerp zijn de basis voor onze werkwijze.

Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden in de grafische wereld als fris, assertief bureau dat binnen no-time een overtuigend ontwerp maakt. De wereld mooier maken vinden wij belangrijk, maar óók een no-nonsense werkhouding en flexibele insteek. Kunnen we niet links? Dan gaan we rechts. Dat betekent niet dat onze ontwerpen er minder creatief door zijn. Juist niet, wij staan voor design dat aanspreekt, verfraait en een tikje eigenwijs is.

De wereld mooier maken,
dat is letterlijk ons doel.

         Wij bieden jou deze 5 garanties:

Fris, overtuigend ontwerp

jouw zakelijke teksten spreken aan en lezen gemakkelijker weg, dankzij fris grafisch ontwerp waar je blij van wordt

Offerte op maat en een vaste prijs

je weet precies waar je aan toe bent, geen financiële verrassingen halverwege of achteraf

Flexibele planning en alle deadlines getackeld

we starten snel op en schakelen moeiteloos, een vaardigheid die we leerden in de tenderbusiness

Enthousiaste teamleden

wij gaan jou positief verrassen met ons enthousiasme en onze drive om samen te presteren

Laagdrempelig contact

geen formele en omslachtige communicatie, want je spart eenvoudig één op één met de vormgevers en tekstschrijver

Dit zijn de gezichten van House of Visual Design.

Wanneer maken we kennis?

Ons team bestaat uit grafisch vormgevers, een projectleider en een neerlandica. Zo leveren we altijd het complete pakket. Van een doelgerichte DTP tot overtuigende poster en van een mooi jaarverslag tot strak rapport. Of je nu alle tekst en content al klaar hebt, of nog maar 3 woorden op papier hebt: wij geven advies en bedenken met jou een sterke visuele strategie.

Shamilla van Wijck

Creative Director 

“Als creative director geef ik leiding aan onze ontwerpers. Bovenal heb ik de passie om zó vorm te geven dat zelfs de meest complexe onderwerpen goed te begrijpen zijn.” 

Elise Bakker

Grafisch Ontwerper 

“Ik pak nog vaak ouderwets potlood en papier, waarna ik schetsen omzet in frisse visualisaties, met de wens van de klant en mijn visie als ontwerper in het achterhoofd.”

Gerlien Spijkerboer

Tekstschrijver 

“Beeld en…tekst! Aangenaam, neerlandica en tekstschrijver in het team. Tekst heb je in alle soorten en maten, ik zorg ervoor dat alles netjes staat en goed klinkt.”

Arjan van Leest

Projectleider

“Ik onderhoud het contact met onze opdrachtgevers en leid projecten in goede banen, zodat we met het hele team altijd de volle 100% uit iedere opdracht halen.”

Cristian Kleijweg

Projectleider

“Samen met Arjan ben ik eigenaar en zorg ik ervoor dat wij onze opdrachtgevers altijd positief verrassen met mooi, aansprekend design.”

Jeroen Postma

Grafisch Ontwerper 

“Als ontwerper word ik helemaal enthousiast om alles mooier te maken. Ik zet mijn creativiteit dan ook met liefde in om elk ontwerp zo te maken dat het er fantastisch uit ziet.”